English    

 
 

انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید

کارت های اعتباری و انواع آن

  • All The Items
  • ویزا کارت و مستر کارت
ویزا کارت
مستر کارت
 

دانستنی ها

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن :

تکمیل 1 عدد فرم درخواست ویزا به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا و حروف بزرگ

2 قطعه عكس  رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و پوشش سر ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)

اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار و حداقل دو صفحه مهر نخورده همراه با کپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه, کپی ویزاهای شنگن (موجود در گذرنامه فعلی و قبلی), فتو کپی کلیه مهرهای ورود  و خروج از کشورهای عضو پیمان ویزای شینگن,اصل و کپی شناسنامه متقاضی اخذ ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر متقاضی اخذ ویزا (در صورت تأهل)

مدارک بانکی و مالی:

پرینت گردش مالی و موجودی 3 الی 6 ماه آخر حسابهای بانکی به زبان انگلیسی با مهر و تایید بانک (حساب جاری, پس انداز, سپرده ... , حد اقل موجودی 50 میلیون تومان),

کـارمنـدان و حـقـوق بگیران:

گواهی اشتغال مبنی بر تعیین سمت و تاریخ استخدام, حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی و اعلام اینکه دارنده گواهی در پایان سفر مجددآ به سر کار خود باز خواهد گشت.  (تاریخ صدور گواهی اشتغال باید کمتر از یک ماه گذشته باشد)

سه فیش آخرین حقوق و مزایای دریافتی, لیست بیمه

تجـار, بازرگـانان, صنعـتگران و کـسبه:

آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت شرکتها, کارت بازرگانی, پروانه بهره برداری, گواهینامه فعالیت صنعتی, پروانه کسب,

 پزشکان, اساتید دانشگاه:

جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی,

 مشاغـل آزاد

کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه ای سال جاری,

بازنشستگان:

مدارک مربوط به دریافت حقوق بازنشستگی,

 فـرزندان و دانشجـویان:

گواهی مالی و تعهد تآمین هزینه سفر توسط والدین + شناسنامه و پاسپورت,

اسناد مثبته تمکن مالی و وضعیت حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تآمین مینماید,

گواهی اشتغال به تحصیل,

 بیمه مسافـر, رزرو بلیط, دعـوت نامه:

بیمه نامه بین المللی پزشکی جهت پوشش هزینه های احتمالی پزشکی, درمان و یا بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل 30,000 یورو برای تمام مدت اقامت در منطقه ویزای شینگن

پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما

اصل واچـر هتل و پکیج کامل تورهای تفـریحی

ملاحظات: اصل مدارک باید همراه فتوکپی کامل همه مدارک ارائه گردد, در صورت نیاز ممکن است مدارک دیگری نیز درخواست شود. اصل مدارک پس از مصاحبه مسترد میگردد.

 

شرایط اخذ ویزای اروپا :

  1. تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی (یا زبان کشور مورد نظر) باشند یا توسط دارالترجمه ، ترجمه شده باشند. تاییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری در برخی موارد الزامی نیست.
  2. اخذ ویزای شینگن از هر کشور. ملزم به ورود مسافرین به کشور صادر کننده ویزا  است و بعد از حداقل ۳ شب اقامت در این کشورها، می توانید به هر یک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید.
  3. اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.
  4. حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.
  5. بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت انگشت نگاری و مصاحبه برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا در سفارت الزامی است.
  6. در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد

 

  • کشور های عضو محدوده ی شینگن :  اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس

 

 

شرکت سرآور منطقه آزاد انزلی